雪菜肉丝炒春笋

雪菜肉丝炒春笋

4.4 8 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 30 dk
3 人份

Malzemeler

  • 猪里脊肉 切丝
    100 克
  • 淀粉
    1 茶匙
  • 20
  • 新鲜红辣椒 切片
    1 支
  • 雪菜 泡水约2小时后冲洗干净,切末
    250 克
  • 15 克
  • 切丝
    120 克
  • 1 小撮
  • ½ 茶匙
  • 料酒
    10 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 9.1 g
Kalori 863.3 kJ / 206.3 kcal
Yağ 15.7 g
Lif 7.7 g
Karbonhidrat 3.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...