Cihazlar ve Aksesuarlar
雪菜肉丝炒春笋
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 30 dk
3 人份
Malzemeler
-
猪里脊肉 切丝100 克
-
淀粉1 茶匙
-
油20
-
新鲜红辣椒 切片1 支
-
雪菜 泡水约2小时后冲洗干净,切末250 克
-
油15 克
-
笋 切丝120 克
-
盐1 小撮
-
糖½ 茶匙
-
料酒10 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
9.1 g
Kalori
863.3 kJ /
206.3 kcal
Yağ
15.7 g
Lif
7.7 g
Karbonhidrat
3.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
品味江南
69 Tarif
Çin
Çin