Cihazlar ve Aksesuarlar
板栗烧鸡
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 人份
Malzemeler
-
姜 切片10 克
-
八角2 个
-
花椒粉 (isteğe bağlı) 或自制花椒粉1 茶匙
-
油10 克
-
鸡 切大块(5厘米)500 克
-
去壳熟栗子肉300 克
-
老抽10 克
-
生抽30 克
-
盐½ 茶匙
-
糖10 克
-
水200 克
-
葱 切段,装饰用2 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
28.1 g
Kalori
625 kJ /
149 kcal
Yağ
15 g
Lif
2.3 g
Karbonhidrat
39.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
冬日暖食
10 Tarif
Çin
Çin
北食荟萃
63 Tarif
Çin
Çin