白菜猪肉蒸饺

白菜猪肉蒸饺

4.1 7 değerlendirme
Hazırlık 1sa 15 dk
Toplam 1sa 35 dk
32 块(pc)

Malzemeler

饺子皮
  • 视情况需要再增加
    150 克
  • 面粉
    300 克
  • 食油 额外准备涂抹用
    1 汤匙
  • ¼ 茶匙
内馅及蒸饺
  • 大白菜 切块
    400 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 猪肉碎
    350 克
  • 530 克
  • 酱青
    20 克
  • 米酒
    10 克
    10 克 日本清酒
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 麻油 (15克)
    1 汤匙
  • 面粉 洒粉用

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 块(pc)

Protein 3 g
Kalori 318 kJ / 76 kcal
Yağ 4 g
Lif 0.5 g
Karbonhidrat 7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...