Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
饺子皮
- 150 克 水 ,视情况需要再增加
- 300 克 面粉
- 1 汤匙 食油 ,额外准备涂抹用
- ¼ 茶匙 盐
内馅及蒸饺
- 400 克 大白菜 ,切块
- 1 ½ 茶匙 盐
- 350 克 猪肉碎
- 530 克 水
- 20 克 酱青
-
10
克 米酒
veya 10 克 日本清酒 - ½ 茶匙 糖
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 1 汤匙 麻油 (15克)
- 面粉 ,洒粉用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 块(pc)
- Kalori
- 318 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.5 g