Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter

Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter

4.2 30 değerlendirme
Hazırlık 50 dk
Toplam 1sa 50 dk
6 portions

Malzemeler

Ricotta
  • full cream milk
    1800 g
  • white vinegar
    80 g
Honeycomb butter
  • honeycomb (e.g. Crunchie® or Violet Crumble®), broken into pieces
    100 g
  • pouring (whipping) cream
    600 g
  • chilled water
    500 g
  • honey
    2 tbsp
Ricotta and banana pancakes
  • unsalted butter plus extra for frying
    75 g
  • caster sugar
    40 g
  • baking powder
    3 tsp
  • eggs
    2
  • plain flour
    300 g
  • full cream milk
    500 - 570 g
  • ripe bananas thinly sliced
    450 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1133.6 mg
Protein 25.9 g
Kalori 4648.2 kJ / 1106.7 kcal
Yağ 64.4 g
Lif 3.7 g
Doymuş Yağ 40.6 g
Karbonhidrat 108.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...