Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pink food colouring
- 75 g raw beetroots
- 70 g water
Sponge cake
- 310 g unsalted butter, softened, plus extra for greasing
- 280 g white sugar
- 1 orange, zest only, no white pith
- 6 eggs
- 225 g plain flour
- 80 g self-raising flour
- 2 tbsp full cream milk
White fondant icing
- 40 g water
- 3 tsp gelatine powder
- 100 g glucose syrup
- 15 g glycerine (see Tips)
- 620 g icing sugar, plus extra for dusting
Pink fondant icing
- 25 g water
- 3 tsp gelatine powder
- 100 g glucose syrup
- 15 g glycerine
- 620 g icing sugar, plus extra for dusting
Buttercream icing
- 250 g icing sugar
- 125 g unsalted butter, cut into pieces (2 cm)
- 2 tsp boiling water
- ½ tsp vanilla bean paste
Assembly
- 2 tbsp jam, (flavour of choice)
- icing sugar, for dusting
- water, for brushing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3785.6 kJ / 901.3 kcal
- Protein
- 7.2 g
- Karbonhidrat
- 158.8 g
- Yağ
- 30.2 g
- Doymuş Yağ
- 17.7 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 220.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marshmallow icing
7 godz. 40 min
Marble cake
2 Std.
Butter biscuits
50 min
Chocolate truffle cake
2 godz. 15 min
Tea party cake
52h 50min
Frozen strawberry cheesecake
24h
Dark chocolate frosting
10min
Butterfly cakes
1 Std.
Giant doughnuts
2 godz. 40 min
Chocolate cupcakes
1 Std. 20 Min
Basic vanilla cupcakes
35 min
Basic chocolate cupcakes
40 Min