Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
- 20 g di olio di oliva + q.b. per spennellare
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 800 g di foglie di bietola, pulite
- 4 uova
- 100 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 350 g di ricotta di pecora (o cagliata), scolata dal siero
- 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 30 g di burro in fiocchetti
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 uovo leggermente sbattuto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 23.7 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2h 20min
Mini bonet
2h
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Cappon magro
4h 30min
Brisèe con broccoletti e bacon
1 Std. 30 Min
Torta alle bietole
3h
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Bonèt
2h