Jalapeño Cornbread with Maple Butter

Jalapeño Cornbread with Maple Butter

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 50 dk
8 portions

Malzemeler

Jalapeño Cornbread
  • jalapeño pepper halved, to taste
    2 - 3
  • polenta meal (any type)
    170 g
  • wheat flour
    135 g
  • sugar
    40 g
  • baking powder
    1 ½ tsp
  • baking soda
    ½ tsp
  • sea salt
    1 ½ tsp
  • butter, unsalted (from cows' milk) diced, plus extra for greasing
    60 gram
  • eggs, large
    2
  • buttermilk
    250 g
  • canned sweet corn kernels drained
    130 g
Maple Butter
  • butter, unsalted soft
    110 g
  • milk
    30 g
  • dark brown sugar, soft
    1 tsp
  • maple syrup
    2 tbsp

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 628.9 mg
Protein 6.4 g
Kalori 1357.9 kJ / 324.6 kcal
Yağ 20.6 g
Doymuş Yağ 12.2 g
Karbonhidrat 29.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster