Cihazlar ve Aksesuarlar
Mantar ve Adaçaylı Ravioli
Hazırlık 1sa
Toplam 2sa
6 porsiyon
Malzemeler
Makarna Hamuru
-
un300 g
-
yumurta (yakl. 3 orta boy), oda sıcaklığında, çırpılmış150 g
-
zeytinyağı15 g
-
tuz1 tk
İç Dolgusu
-
maydanoz sadece yaprakları20 g
-
pecorino peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)50 g
-
zeytinyağı40 g
-
sarımsak1 diş
-
kestane mantarı soyulmuş, ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (0.5 cm)350 g
-
tuz½ tk
-
karabiber2 tutam
-
panko (Japon galeta unu)30 g
Ravioli
-
su hamuru nemlendirmek için
-
su1200 g
-
tuz1 tk
-
tereyağı50 g
-
adaçayı yaprağı, kurutulmuş15 yaprak
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
1154.3 mg
Protein
13.9 g
Kalori
1830.5 kJ /
437.5 kcal
Yağ
22 g
Lif
3 g
Doymuş Yağ
8.2 g
Karbonhidrat
46.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Makarna Zamanı!
8 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Badem Soslu, Patatesli Köfteler
1sa
Kuzu Pirzola, Ratatuy, Fasulye ve Patates Graten
Değerlendirme yok
Çilekli ve Avokadolu Tavuk Salatası
40 dk
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Karides, Krema ve Sebzeli Penne
Değerlendirme yok
Egzotik Smoothie
10 dk
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı
1sa 35 dk
Tavuk ve Körili Mercimek
35 dk
Körili Tavuk ve Elmalı Salata
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5sa 20 dk
Peynirli Kabak ve Havuç Çorbası
35 dk
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3sa 10 dk