Mantar ve Adaçaylı Ravioli

Mantar ve Adaçaylı Ravioli

Değerlendirme yok
Hazırlık 1sa
Toplam 2sa
6 porsiyon

Malzemeler

Makarna Hamuru
  • un
    300 g
  • yumurta (yakl. 3 orta boy), oda sıcaklığında, çırpılmış
    150 g
  • zeytinyağı
    15 g
  • tuz
    1 tk
İç Dolgusu
  • maydanoz sadece yaprakları
    20 g
  • pecorino peyniri parçalara bölünmüş (2 cm)
    50 g
  • zeytinyağı
    40 g
  • sarımsak
    1 diş
  • kestane mantarı soyulmuş, ikiye bölünmüş, dilimlenmiş (0.5 cm)
    350 g
  • tuz
    ½ tk
  • karabiber
    2 tutam
  • panko (Japon galeta unu)
    30 g
Ravioli
  • su hamuru nemlendirmek için
  • su
    1200 g
  • tuz
    1 tk
  • tereyağı
    50 g
  • adaçayı yaprağı, kurutulmuş
    15 yaprak

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Sodyum 1154.3 mg
Protein 13.9 g
Kalori 1830.5 kJ / 437.5 kcal
Yağ 22 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 8.2 g
Karbonhidrat 46.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...