Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar

Değerlendirme yok
Hazırlık 45 dk
Toplam 8sa
24 stuks

Malzemeler

Amandel en Poedersuiker
  • amandelpoeder
    95 g
  • poedersuiker
    95 g
  • water
    500 g
  • azijn
    50 g
Italian Meringue
  • suiker
    75 g
  • water
    20 g
  • eiwitten op kamerteperatuur
    2
  • voedingskleurstof zwart, in poedervorm
    1 el
Bloemkoolmousse
  • gelatineblaadjes ongeveer 5,5 g
    3
  • eiwit
    1
  • zout
    1 snuifje
  • sjalot
    30 g
  • witte wijn
    1 el
  • witte chocolade callets
    25 g
  • bloemkoolroosjes
    200 g
  • room, min. 30% vet
    225 g
Afwerking
  • kaviaar (isteğe bağlı)
    30 g
  • eetbaar bladgoud (isteğe bağlı)

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 stuk

Sodyum 20.3 mg
Protein 1.9 g
Kalori 396.5 kJ / 94.8 kcal
Yağ 5.8 g
Lif 0.7 g
Doymuş Yağ 2.5 g
Karbonhidrat 9.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...