Menù: Insalata di farro e frittatine monoporzioni

5.0 3 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
6 porzioni

Malzemeler

  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 60 g di cipolle a pezzi
  • 8 uova medie
  • 25 g di burro + q.b.
  • 75 g di prosciutto cotto a cubetti
  • 500 g di verdure miste a pezzi (0.5 cm)
Emulsione al basilico
  • 15 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • ½ cipollotto a pezzi
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 60 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • 900 g di acqua
  • 300 g di farro precedentemente sciacquato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 469.6 mg
Protein 23.8 g
Kalori 2071.4 kJ / 495.1 kcal
Yağ 23.9 g
Lif 9 g
Doymuş Yağ 7.7 g
Karbonhidrat 48.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...