家烧带鱼

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
2 人份

Malzemeler

  • 猪油
    15 克
    15 克 油
  • 干辣椒 去籽一切二
    1 克
  • 切段
    1 根
  • 切片
    15 克
  • 蒜头
    4 - 5 瓣
  • 五花肉 切片
    30 克
  • 带鱼 切5厘米段
    300 克
  • 130 克
  • 花雕酒
    20 克
  • 生抽
    20 克
  • 白砂糖
    2 克
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 蚝油
    5 克
  • 老抽
    2 克
  • 蒜苗 装饰用
    适量

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 987.8 mg
Protein 18.1 g
Kalori 2119.3 kJ / 506.6 kcal
Yağ 50.2 g
Lif 0.6 g
Doymuş Yağ 16.1 g
Karbonhidrat 5.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...