Cihazlar ve Aksesuarlar
辣炒牛蒡
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 人份
Malzemeler
-
油10 克
-
干辣椒 一切二1 根
-
胡萝卜 切成0.5×6厘米长条40 克
-
牛蒡 切成0.5×6厘米长条300 克
-
日本清酒45 克
-
糖1 汤匙
-
日式浓口酱油 依个人口味调整40 克
-
老抽1 茶匙
-
白芝麻2 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1314.5 mg
Protein
8.3 g
Kalori
1224 kJ /
292.5 kcal
Yağ
9.9 g
Lif
3.1 g
Doymuş Yağ
1 g
Karbonhidrat
42.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
日式炖煮
10 Tarif
Çin
Çin