Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
虾肉馅料
- 180 克 中型虾 ,去壳并利用厨用纸巾轻轻拍干
- ½ 茶匙 盐
- ¾ 茶匙 糖
- ¾ 茶匙 白胡椒粉
- 1 ½ 茶匙 马铃薯淀粉
- 1 个 蛋白 ,把蛋白和蛋黄分开
- 2 茶匙 麻油 ,香烤
- 1 茶匙 绍兴花雕酒
饺子皮
- 80 克 澄面粉
- 80 克 马铃薯淀粉
- 10 克 紫薯粉
- 670 克 水
- 1 茶匙 植物油 ,涂抹用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 块
- Kalori
- 243 kJ / 58 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 2 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 169 mg