Cihazlar ve Aksesuarlar
樱花虾饺子
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 5 dk
16 块
Malzemeler
虾肉馅料
-
中型虾 去壳并利用厨用纸巾轻轻拍干180 克
-
盐½ 茶匙
-
糖¾ 茶匙
-
白胡椒粉¾ 茶匙
-
马铃薯淀粉1 ½ 茶匙
-
蛋白 把蛋白和蛋黄分开1 个
-
麻油 香烤2 茶匙
-
绍兴花雕酒1 茶匙
饺子皮
-
澄面粉80 克
-
马铃薯淀粉80 克
-
紫薯粉10 克
-
水670 克
-
植物油 涂抹用1 茶匙
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 块
Sodyum
169 mg
Protein
3 g
Kalori
243 kJ /
58 kcal
Yağ
2 g
Lif
1 g
Doymuş Yağ
0 g
Karbonhidrat
8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
春节年菜庆团圆
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası