Kartoffeln mit Blumenkohl und Sauce Hollandaise für Viele

3.8 12 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 50 dk
8 Portionen

Malzemeler

Kartoffeln und Blumenkohl
  • Wasser
    500 g
  • Kartoffeln, festkochend in Stücken (2 cm)
    1600 g
  • Blumenkohlröschen (3 cm)
    1300 g
Sauce Hollandaise und Fertigstellung
  • Butter in Stücken
    250 g
  • griechisches Joghurt (ca. 10% Fett)
    300 g
  • Eier
    3
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 ½ TL
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen und etwas mehr zum Würzen
    2 Prisen
  • Cayennepfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Senf
    10 g
  • Zitronensaft
    10 g
  • Muskatnuss, gemahlen zum Abschmecken

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 388.5 mg
Protein 11.2 g
Kalori 1546.5 kJ / 369.6 kcal
Yağ 17.3 g
Lif 7.7 g
Doymuş Yağ 10.3 g
Karbonhidrat 46.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...