Cihazlar ve Aksesuarlar
泡菜海鮮烏龍麵
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
2 人份
Malzemeler
-
油20 克
-
草蝦 帶殼250 克
-
蔥 蔥白斜切長段,蔥綠切蔥花2 - 3 支
-
新鮮香菇 切片30 克
-
韓式泡菜 (辛奇)150 克
-
水800 克
-
高湯包 市售或自製,(詳見要訣)
-
小白菜 切段150 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨200 克
-
烏龍麵 冷凍,不須解凍400 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1475.1 mg
Protein
67.4 g
Kalori
4485.8 kJ /
1072.1 kcal
Yağ
16.3 g
Lif
8.6 g
Doymuş Yağ
3.7 g
Karbonhidrat
160 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
信賴手工自製
33 Tarif
Tayvan
Tayvan
極智烹飪 TM7
200 Tarif
Tayvan
Tayvan