泡菜海鮮烏龍麵

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
2 人份

Malzemeler

  • 20 克
  • 草蝦 帶殼
    250 克
  • 蔥白斜切長段,蔥綠切蔥花
    2 - 3 支
  • 新鮮香菇 切片
    30 克
  • 韓式泡菜 (辛奇)
    150 克
  • 800 克
  • 高湯包 市售或自製,(詳見要訣)
  • 小白菜 切段
    150 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    200 克
  • 烏龍麵 冷凍,不須解凍
    400 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1475.1 mg
Protein 67.4 g
Kalori 4485.8 kJ / 1072.1 kcal
Yağ 16.3 g
Lif 8.6 g
Doymuş Yağ 3.7 g
Karbonhidrat 160 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...