Cihazlar ve Aksesuarlar
奶油雞肉花椰菜義大利麵
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
洋蔥 對切120 克
-
蒜頭1 - 2 粒
-
橄欖油20 克
-
去皮去骨雞胸肉 切塊,約2 公分方塊 (約 250 克)1 個
-
綠花椰菜,切小朵200 克
-
水800 克
-
高湯塊(用於0.5公升的水)1 個
-
乾燥奧勒岡1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉2 - 3 小撮
-
長條型義大利麵300 克
-
奶油乳酪200 克
-
新鮮巴西利 略切,裝飾用
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
523.9 mg
Protein
24.5 g
Kalori
2406.3 kJ /
575.1 kcal
Yağ
24.6 g
Lif
3.1 g
Doymuş Yağ
10.9 g
Karbonhidrat
64.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
信賴手工自製
33 Tarif
Tayvan
Tayvan
極智烹飪 TM7
200 Tarif
Tayvan
Tayvan