Cihazlar ve Aksesuarlar
Portakal Soslu Armutlar
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
3 porsiyon
Malzemeler
-
portakal suyu taze sıkılmış240 g
-
portakal kabuğu şeritler halinde soyulmuş, sadece turuncu kısımları10 g
-
maden suyu200 g
-
60 g subeyaz şarap60 g
-
½ tk toz tarçınçubuk tarçın1
-
armut kabukları soyulmuş, ikiye bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış, yakl. 3 adet armut (Santa Maria cinsi)380 g
-
şeker60 g
-
dondurma, vanilyalı300 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
86.1 mg
Protein
4.7 g
Kalori
1733.7 kJ /
414.4 kcal
Yağ
11.3 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
6.8 g
Karbonhidrat
73.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Kapari, Zeytin ve Domates Soslu Spagetti
25 dk
Biberli Bonfile Küpleri
30 dk
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
15 dk
Domuz Pastırması Kaplı Hindi Budu ve Patates
2sa
Badem Posasından Pankekler
30 dk
Elma, Romda Bekletilmiş Üzüm ve Fındıklı Vegan Crumble
9sa
Peynirli Atıştırmalık Rulolar
40 dk
Peynir ve Otlu Mini Milföyler
1sa
Fit Granola
1sa 10 dk
Bisküvili Tatlı Krema
10 dk
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3sa 10 dk
Menemen (Taze Domatesli)
30 dk