Cihazlar ve Aksesuarlar
Portakal Soslu Armutlar
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
3 porsiyon
Malzemeler
-
portakal suyu taze sıkılmış240 g
-
portakal kabuğu şeritler halinde soyulmuş, sadece turuncu kısımları10 g
-
maden suyu200 g
-
60 g subeyaz şarap60 g
-
½ tk toz tarçınçubuk tarçın1
-
armut kabukları soyulmuş, ikiye bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış, yakl. 3 adet armut (Santa Maria cinsi)380 g
-
şeker60 g
-
dondurma, vanilyalı300 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
86.1 mg
Protein
4.7 g
Kalori
1733.7 kJ /
414.4 kcal
Yağ
11.3 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
6.8 g
Karbonhidrat
73.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Jambonlu Patates Salatası
Değerlendirme yok
Matcha Shot
5 dk
Vanilya ve Beyaz Şaraplı Armutlar ile Badem Kıtırı
Değerlendirme yok
Vegan Bolonez Sos
Değerlendirme yok
Ballı Hardal Soslu Somon, Brokoli ve Tatlı Patates
40 dk
Sebzeli Galette
1sa 30 dk
Hurmalı Yulaf Lapası
15 dk
Kırmızı Şarapta Yavaş Pişirilmiş Armut
Değerlendirme yok
Meyveli Tarçınlı Vegan Porridge
Değerlendirme yok
Somonlu Coleslaw Sandviç
15 dk
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
30 dk
Yüksek Proteinli Waffle
25 dk