Portakal Soslu Armutlar

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
3 porsiyon

Malzemeler

  • portakal suyu taze sıkılmış
    240 g
  • portakal kabuğu şeritler halinde soyulmuş, sadece turuncu kısımları
    10 g
  • maden suyu
    200 g
  • beyaz şarap
    60 g
    60 g su
  • çubuk tarçın
    1
    ½ tk toz tarçın
  • armut kabukları soyulmuş, ikiye bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış, yakl. 3 adet armut (Santa Maria cinsi)
    380 g
  • şeker
    60 g
  • dondurma, vanilyalı
    300 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon

Sodyum 86.1 mg
Protein 4.7 g
Kalori 1733.7 kJ / 414.4 kcal
Yağ 11.3 g
Lif 5.6 g
Doymuş Yağ 6.8 g
Karbonhidrat 73.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...