Cihazlar ve Aksesuarlar
Portakal Soslu Armutlar
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
3 porsiyon
Malzemeler
-
portakal suyu taze sıkılmış240 g
-
portakal kabuğu şeritler halinde soyulmuş, sadece turuncu kısımları10 g
-
maden suyu200 g
-
60 g subeyaz şarap60 g
-
½ tk toz tarçınçubuk tarçın1
-
armut kabukları soyulmuş, ikiye bölünmüş, çekirdekleri çıkarılmış, yakl. 3 adet armut (Santa Maria cinsi)380 g
-
şeker60 g
-
dondurma, vanilyalı300 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Sodyum
86.1 mg
Protein
4.7 g
Kalori
1733.7 kJ /
414.4 kcal
Yağ
11.3 g
Lif
5.6 g
Doymuş Yağ
6.8 g
Karbonhidrat
73.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Domates Soslu Spagetti (TM7)
55 dk
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı
1sa 35 dk
Domates ve Mantarlı Spagetti
30 dk
Biberli Bonfile Küpleri
30 dk
Ballı Hardal Soslu Somon, Brokoli ve Tatlı Patates
40 dk
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Değerlendirme yok
Elma, Romda Bekletilmiş Üzüm ve Fındıklı Vegan Crumble
9sa
Beyaz Çikolata Kremalı ve Gül Aromalı Yüzen Adalar
1sa 20 dk
Karides, Krema ve Sebzeli Penne
50 dk
Tavuk Katsu Sandviç Sushi (Onigirazu)
1sa 50 dk
Beyaz Çikolata, Frambuaz ve Antep Fıstıklı Glütensiz Brownie
1sa 20 dk
Menemen (Taze Domatesli)
30 dk