培根花椰菜烘蛋

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
12 塊

Malzemeler

  • 紅蘿蔔 切塊
    100 克
  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 橄欖油 不含抹油用
    25 克
  • 培根丁
    130 克
  • 綠花椰菜,切小朵
    100 - 120 克
  • 1 小撮
  • 鮮奶油
    200 克
  • 4 顆
  • 黑胡椒粉 依個人口味調整
    1 - 2 小撮
  • 起司絲
    50 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 塊

Sodyum 130.2 mg
Protein 5.4 g
Kalori 603.2 kJ / 144.2 kcal
Yağ 12.3 g
Lif 0.4 g
Doymuş Yağ 4.7 g
Karbonhidrat 3.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...