Cihazlar ve Aksesuarlar
培根花椰菜烘蛋
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
12 塊
Malzemeler
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
洋蔥 切塊100 克
-
橄欖油 不含抹油用25 克
-
培根丁130 克
-
綠花椰菜,切小朵100 - 120 克
-
鹽1 小撮
-
鮮奶油200 克
-
蛋4 顆
-
黑胡椒粉 依個人口味調整1 - 2 小撮
-
起司絲50 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 塊
Sodyum
130.2 mg
Protein
5.4 g
Kalori
603.2 kJ /
144.2 kcal
Yağ
12.3 g
Lif
0.4 g
Doymuş Yağ
4.7 g
Karbonhidrat
3.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
信賴手工自製
33 Tarif
Tayvan
Tayvan
極智烹飪 TM7
200 Tarif
Tayvan
Tayvan