
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 220 g un
- 35 g zeytinyağı
- 125 g su
- ½ tk tuz
- 1 tutam şeker
- 75 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
-
75
g kabak (sarı), uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
veya 75 g kabak uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş - 100 g havuç uçları kesilmiş, iticiden daha uzun olmayacak şekilde kesilmiş
- 100 g tatlı patates, turuncu uçları kesilmiş, gerekirse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 100 g pancar uçları kesilmiş, gerekirse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 2 diş sarımsak
- 150 g kırmızı biber dilimlenmiş (0.5 cm)
- 150 g ekşi krema
-
150
g Hellim parçalara bölünmüş
veya 150 g beyaz peynir, sert ufalanmış - 50 g ceviz kabaca doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 527.9 kcal / 2208.8 kJ
- Protein
- 16.4 g
- Yağ
- 25.6 g
- Karbonhidrat
- 59.1 g
- Lif
- 6.1 g
- Doymuş Yağ
- 7.6 g
- Sodyum
- 538.4 mg