Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 220 g un
- 35 g zeytinyağı
- 125 g su
- ½ tk tuz
- 1 tutam şeker
- 75 g kabak, uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
-
75
g kabak (sarı), uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
veya 75 g kabak, uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş - 100 g havuç, uçları kesilmiş, iticiden daha uzun olmayacak şekilde kesilmiş
- 100 g tatlı patates, turuncu, uçları kesilmiş, gerekirse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 100 g pancar, uçları kesilmiş, gerekirse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 2 diş sarımsak
- 150 g kırmızı biber, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 150 g ekşi krema
-
150
g Hellim, parçalara bölünmüş
veya 150 g beyaz peynir, sert, ufalanmış - 50 g ceviz, kabaca doğranmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 2208.8 kJ / 527.9 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Karbonhidrat
- 59.1 g
- Yağ
- 25.6 g
- Doymuş Yağ
- 7.6 g
- Lif
- 6.1 g
- Sodyum
- 538.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Çilekli Tiramisu
6 Std. 20 Min
Profiterol (Pastacı Kremalı)
2 godz. 45 min
Kabak Burguları Eşliğinde Fırında Somon
Değerlendirme yok
Avokado ve Yumurtalı Mini Ispanak Salatası
30 Min
Harissa
Değerlendirme yok
İnci Pirinç Köfteleri
Değerlendirme yok
Kuru Domatesli Tereyağı
5 Min
Karnabahar Pilavı
10min
Kızarmış Kıvrık Patatesler ve Sarımsaklı Sos
45 Min
Hatay Kömbesi
1 godz. 10 min
Milföy Pastası
5 Std.
Limon Kreması (Lemon Curd)
20 Min