Cihazlar ve Aksesuarlar
豬肉燉飯
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
2 人份
Malzemeler
-
特級初榨橄欖油20 克
-
去骨豬肩肉 切塊,(約2-3 公分)200 - 250 克
-
白酒60 克
-
橄欖油20 克
-
洋蔥 切塊,(約2-3 公分)75 克
-
紅甜椒 切塊,(約2-3 公分)40 克
-
青椒 切塊,(約2-3 公分)40 克
-
蒜頭½ - 1 粒
-
紅椒粉½ - 1 滿茶匙
-
肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水)½ 塊
-
短梗米150 克
-
水200 克
-
鹽½ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1442.2 mg
Protein
30.6 g
Kalori
3102 kJ /
741 kcal
Yağ
34.9 g
Lif
1.8 g
Doymuş Yağ
8 g
Karbonhidrat
68.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
極智烹飪 TM7
200 Tarif
Tayvan
Tayvan
簡單化為神奇美味
29 Tarif
Tayvan
Tayvan
Bunları da beğenebilirsiniz...
小米粥
2sa 35 dk
香腸高麗菜飯
55 dk
青醬舒肥雞胸燉飯
40 dk
四川水煮魚
30 dk
雞茸玉米香菇粥
50 dk
茯苓薏仁糙米飯
3sa 50 dk
日式可可蘋果牛肉咖哩
45 dk
番茄肉醬義大利麵 (TM6 & TM5)
45 dk
起司辣炒年糕
35 dk
蝦仁咖哩炒飯
1sa 10 dk
韓式皇家炒年糕
45 dk
整顆蕃茄飯
45 dk