豬肉燉飯

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
2 人份

Malzemeler

  • 特級初榨橄欖油
    20 克
  • 去骨豬肩肉 切塊,(約2-3 公分)
    200 - 250 克
  • 白酒
    60 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 洋蔥 切塊,(約2-3 公分)
    75 克
  • 紅甜椒 切塊,(約2-3 公分)
    40 克
  • 青椒 切塊,(約2-3 公分)
    40 克
  • 蒜頭
    ½ - 1 粒
  • 紅椒粉
    ½ - 1 滿茶匙
  • 肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水)
    ½ 塊
  • 短梗米
    150 克
  • 200 克
  • ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1442.2 mg
Protein 30.6 g
Kalori 3102 kJ / 741 kcal
Yağ 34.9 g
Lif 1.8 g
Doymuş Yağ 8 g
Karbonhidrat 68.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...

Tümünü göster