Potato and Rosemary Focaccia

Potato and Rosemary Focaccia

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 35 dk
4 portion

Malzemeler

  • Parmesan cheese cut into pieces
    30 g
    30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into pieces
  • water
    300 g
  • dried yeast
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
    1 tsp barley malt syrup
  • bread flour
    500 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • salt, fine
    2 tsp
  • extra virgin olive oil to grease
  • potato thinly sliced (see Tip)
    200 g
  • sea salt, coarse to sprinkle, to taste
    1 - 2 pinch
  • rosemary, fresh leaves only, to taste
    1 - 2 sprig

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1318.7 mg
Protein 19.1 g
Kalori 2477.3 kJ / 592.1 kcal
Yağ 11.6 g
Lif 4.4 g
Karbonhidrat 100.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...