Potato and Rosemary Focaccia

Potato and Rosemary Focaccia

4.7 6 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 35 dk
4 portions

Malzemeler

  • Parmesan cheese cut into pieces
    1 oz
    1 oz vegan Parmesan cheese, cut into pieces
  • water divided
    10 ½ oz
  • dried yeast
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
    1 tsp barley malt extract
  • bread flour
    17 ½ oz
  • extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
    1 oz
  • fine sea salt
    2 tsp
  • potatoes thinly sliced (see Tip)
    7 oz
  • coarse sea salt to sprinkle, to taste
    1 - 2 pinches
  • fresh rosemary leaves only, to taste
    1 - 2 sprigs

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1090.9 mg
Protein 18.8 g
Kalori 2439.4 kJ / 583 kcal
Yağ 11.1 g
Lif 4.4 g
Karbonhidrat 100.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...