Cihazlar ve Aksesuarlar
Potato and Rosemary Focaccia
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 35 dk
4 portions
Malzemeler
-
1 oz vegan Parmesan cheese, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water divided10 ½ oz
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt extractsugar1 tsp
-
bread flour17 ½ oz
-
extra virgin olive oil divided, plus extra to grease1 oz
-
fine sea salt2 tsp
-
potatoes thinly sliced (see Tip)7 oz
-
coarse sea salt to sprinkle, to taste1 - 2 pinches
-
fresh rosemary leaves only, to taste1 - 2 sprigs
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1090.9 mg
Protein
18.8 g
Kalori
2439.4 kJ /
583 kcal
Yağ
11.1 g
Lif
4.4 g
Karbonhidrat
100.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sheet Pan Dinners
9 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cacio e Pepe
30 dk
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 dk
Carrot Cake Overnight Oats (Diabetes)
8sa
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 dk
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1sa 15 dk
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1sa
Black Tahini Banana Bread
1sa 20 dk
King Cake
4sa 45 dk
Baked Pork Tenderloin with Rice
1sa 20 dk
Meatballs with Herb Tahini and Cauliflower Tabbouleh
30 dk
Edna's Lemon Curd Teacake
40 dk
Steamed Frittata Egg Cups
45 dk