羊肉炖腐竹

羊肉炖腐竹

4.0 3 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 40 dk
4 人份

Malzemeler

  • 20 克
  • 切片
    10 克
  • 大葱 切段
    50 克
  • 八角
    1 颗
  • 香叶
    1 片
  • 羊肉 切块,选用羊腩排
    500 克
  • 500 克
  • 柱候酱
    30 克
  • 花生酱
    20 克
  • 腐乳
    20 克
  • 生抽
    20 克
  • 红腐乳汁
    20 克
  • 白砂糖
    5 克
  • 腐竹 新鲜的,切段
    150 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 725.5 mg
Protein 43.5 g
Kalori 2645.2 kJ / 632.2 kcal
Yağ 47.2 g
Lif 1.1 g
Doymuş Yağ 13 g
Karbonhidrat 13.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...