Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau minérale, et un peu pour la cuisson
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café rase de sucre en poudre
- 300 g de farine de blé
- 200 g de semoule de blé dur fine, et un peu pour le plan de travail
- 1 ½ c. à café bombée de sel
- 20 g de lait en poudre
- 20 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 773.7 kJ / 184.9 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Karbonhidrat
- 34.1 g
- Yağ
- 2.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 402.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sfenj - Donuts
2h 45min
Amlou (pâte à tartiner aux amandes)
30 Min
Cachir de poulet aux olives
7h
Pains de semoule Matlouh
2h 10 min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 Std. 30 Min
Sauce au piment doux
40 λεπτ.
Fekkas (biscuits croquants)
45min
Crêpes aux mille trous
1h 10min
Rghayef dial l'feran (crêpes feuilletées farcies)
1h 55min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.
Harcha (galettes de semoule)
1h 10min
Krachel (brioches à l’anis)
2h 45min