Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 克 乾香菇 ,泡水擠乾
- 120 克 糙米
- 1 支 青蔥 ,切小段
- 20 克 油
- 2 茶匙 蝦皮 ,(用清水稍微沖洗)
- 1 片 (薄片) 薑
- 800 克 水
- 1 茶匙 鹽
- 1 顆 絲瓜 ,去皮和瓜囊,切條,(約450克)
- 250 克 小卷 ,清除內臟,切圈
- 白胡椒粉
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 730.4 kJ / 174.6 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 28.1 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 0.9 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 604.5 mg