
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'eau et 1 c. à soupe pour la finition
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 125 g de lait demi-écrémé
- 500 g de farine de blé type 55, pour le plan de travail
- 80 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 50 g de tomates séchées coupées en morceaux
- 150 - 200 g de chorizo doux, coupé en dés
- 10 - 15 feuilles de basilic frais ciselées
- 1 pincée de gros sel
- 4 - 5 tours de moulin à poivre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 291 kcal / 1224 kJ
- Protein
- 7.8 g
- Yağ
- 14.3 g
- Karbonhidrat
- 31.9 g
Alternatif tarifler
Fougasse lardons et romarin
3sa 15 dk
Pain ciabatta
3sa 45 dk
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3sa 45 dk
Fougasse
2sa
Fougasse au romarin
3sa 25 dk
Fougasse (Découverte)
1sa
Ficelle apéro oignon-olive
3sa
Ficelles apéro (Plaisir)
1sa 15 dk
Bretzel
1sa 10 dk
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2sa
Pain aux pépites de chocolat
3sa 10 dk
Focaccia au romarin et tomates séchées
1sa 50 dk