Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'eau, et 1 c. à soupe pour la finition
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 125 g de lait demi-écrémé
- 500 g de farine de blé, type 55, pour le plan de travail
- 80 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 50 g de tomates séchées, coupées en morceaux
- 150 - 200 g de chorizo doux, coupé en dés
- 10 - 15 feuilles de basilic frais, ciselées
- 1 pincée de gros sel
- 4 - 5 tours de moulin à poivre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1224 kJ / 291 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 31.9 g
- Yağ
- 14.3 g
Alternatif tarifler
Ficelle apéro oignon-olive
3ωρ.
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min
Focaccia à l'oignon
3u. 15min
Focaccia apulienne
2 godz. 40 min
Fougasse lardons et romarin
3u. 15min
Fougasse
2 Std.
Fougasse aux olives, tomates confites et scarmoza
2h 45min
Fougasse (Découverte)
1h
Focaccia des Pouilles
1h 10min
Fougasse au romarin
3h 25min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1ωρ. 50 λεπτ.
Bretzel
1h 10min