Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g de lait
- 40 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel fin
- 600 g d'eau, pour la cuisson
- 2 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1010 kJ / 237 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butterbredele
2h 30min
Manneles
1h 30min
Spritzbredele
25min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min
Brioche tressée à la cannelle
3 Std.
Petits pains façon bretzel
2h
Kougelhopf
2h 55min
Etoiles à la cannelle (Allemagne)
1h 30min
Bretzels, petits pains salés ou bagels
1h 55 min
Gnocchis
45min
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3 Std.
Streusel
2h