Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
腌制鸡
- 150 克 无骨鸡腿肉 ,切丁(2 公分)
- 1 茶匙 酱青
- 1 茶匙 麻油
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 玉米淀粉
炒乌冬面
- 2 个 蒜瓣
- 20 克 小红葱
- 30 克 橄榄油
- 200 克 小白菜 ,洗净,茎和叶分开
- 150 克 白玉菇 ,洗净并分开
- 30 克 黑酱油
- 10 克 酱青
- 10 克 蚝油
- 1 茶匙 麻油
- 50 克 水
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 400 克 乌冬面 ,在热水中浸泡1分钟,冲洗干净
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1387 kJ / 332 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 808 mg