Cihazlar ve Aksesuarlar
韓式泡菜鮪魚拌肉片
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
蛋2 顆
-
水 加至主鍋內1 公升指示線,(約800 克)
-
水1000 克
-
豬五花火鍋肉片 切片,(長約5 公分)300 克
-
罐裝油漬鮪魚 1 罐,瀝乾140 克
-
韓式泡菜120 克
-
洋蔥 切絲
-
小黃瓜 切粗條
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
301.8 mg
Protein
21.1 g
Kalori
2117.6 kJ /
506.1 kcal
Yağ
45.3 g
Lif
0.9 g
Doymuş Yağ
15.9 g
Karbonhidrat
1.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
爽口輕食
10 Tarif
Tayvan
Tayvan