韓式泡菜鮪魚拌肉片
TM6

韓式泡菜鮪魚拌肉片

(Değerlendirme yok)

Malzemeler

  • 2 顆 蛋
  • 水 ,加至主鍋內1 公升指示線,(約800 克)
  • 1000 克 水
  • 300 克 豬五花火鍋肉片 ,切片,(長約5 公分)
  • 140 克 罐裝油漬鮪魚 ,1 罐,瀝乾
  • 120 克 韓式泡菜
  • 洋蔥 ,切絲
  • 小黃瓜 ,切粗條

Besin Değeri
şuna göre 1 人份
Kalori
2117.6 kJ / 506.1 kcal
Protein
21.1 g
Karbonhidrat
1.9 g
Yağ
45.3 g
Doymuş Yağ
15.9 g
Lif
0.9 g
Sodyum
301.8 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler