韓式泡菜鮪魚拌肉片

韓式泡菜鮪魚拌肉片

Değerlendirme yok
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份

Malzemeler

  • 2 顆
  • 加至主鍋內1 公升指示線,(約800 克)
  • 1000 克
  • 豬五花火鍋肉片 切片,(長約5 公分)
    300 克
  • 罐裝油漬鮪魚 1 罐,瀝乾
    140 克
  • 韓式泡菜
    120 克
  • 洋蔥 切絲
  • 小黃瓜 切粗條

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 301.8 mg
Protein 21.1 g
Kalori 2117.6 kJ / 506.1 kcal
Yağ 45.3 g
Lif 0.9 g
Doymuş Yağ 15.9 g
Karbonhidrat 1.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...