Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 150 g de cebolla
- 200 g de champiñones, en cuartos
- 50 g vino de oporto ruby
- 500 g de carne de res para guisar, en trozos
- 1 cdita de sal
- 1 pizca de pimienta molida
- 100 g de crema (min 30% de grasa)
- 30 g de mostaza
- 10 g de maicena
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1482 kJ / 353 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Res con almendras
40min
Pollo a la cazadora
40min
Estofado de pollo TM6
2h 15min
Pollo con salsa cremosa de verduras
50 min
Estofado de res
1 Std. 40 Min
Goulash
1 Std. 40 Min
Stroganoff de res TM6
1h
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15min
Filete de res con almendras
30min
Pollo en salsa de vino tinto con champiñones
45min
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40min
Carne de res a la jardinera
40min