Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 80 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di mandorle
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 30 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di zucchero
- 160 g di tuorli a temperatura ambiente
- 180 g di albumi a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 300 - 350 g di confettura di albicocche biologica
Copertura
- 300 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
-
50
g di miele
veya 50 g di sciroppo di glucosio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2314 kJ / 553 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 68.1 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pasticcera
15min
Glassa al cioccolato
20 min
Pasta frolla
1h 50min
Albumi montati a neve
5min
Tarte brownies all'arancia di Luca Montersino
2 godz. 30 min
Pasta sablé al cacao
1 Std. 10 Min
Semifreddo alla crema al Whisky
5 Std. 30 Min
Cheesecake ai due cioccolati e fragole
10 Std. 45 Min
Mousse al cioccolato per copertura
20 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 min
Apple pie
1 Std. 20 Min
Torta Sacher
3 Std. 30 Min