Cihazlar ve Aksesuarlar
干蒸牛肉燒賣
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 45 dk
6 人份
Malzemeler
-
新鮮荸薺 去皮3 粒
-
蔥 切蔥末30 克
-
新鮮香菜 取葉子,略切5 枝
-
牛絞肉250 克
-
豬絞肉40 克
-
陳皮 (isteğe bağlı) 泡軟去白瓤,切細碎½ - 1 片
-
醬油1 大匙
-
水 蒸煮用500 克
-
糖1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
魚露½ 茶匙
-
太白粉2 茶匙
-
餛飩皮 (約20張),剪去四個角成八角型150 克
-
冷凍青豆 或新鮮青豆,裝飾用20 - 25 粒
-
水 蒸煮用500 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
13.471 g
Kalori
761 kJ /
181 kcal
Yağ
4.963 g
Lif
0.927 g
Karbonhidrat
20.362 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
放學後點心
10 Tarif
Tayvan
Tayvan