Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisé
- 200 g di farina tipo 0
- 100 g di burro morbido e a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 60 g di acqua fredda
Ripieno
- 1 cipollotto a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 600 g di scarola, lavata, asciugata e a strisce (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di uva passa ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- 20 g di pinoli
- 50 g di olive nere denocciolate
Terminare la preparazione
- farina tipo 0 q.b.
- burro morbido e a pezzi q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 18.4 g
- Yağ
- 13.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Contorno di scarola con noci e pinoli
20 Min
Scarola imbottita alle acciughe
1 Std.
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1h 35 min
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Carciofi stufati
30min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Sandwich alle cime di rapa
50min
Alici alla Reggina
45min
Roccocò
2h
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40min
Brioche ai peperoni
2h 45min