Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 pato entero (1.8 kg aprox)
- 2 cucharaditas de sal
- ¼ cucharadita de nuez moscada en polvo
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 150 g de piloncillo, en trozos
- 150 g de manzana, descorazonada, en cuartos
- 150 g de pera, descorazonada, en cuartos
- 180 g de guayabas, en cuartos
- 100 g de tejocotes, deshuesados, en mitades
- 150 g de caña de azúcar, en bastones
- 1 rama de canela
- 3 pimientas gordas
- 2 piezas de anís estrella
- 1200 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2575 kJ / 613 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 31 g
- Yağ
- 42 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema de flor de calabaza
30 min
Hojaldre de romeritos
2h
Chiles en nogada
1u.
Crema de champiñones
20min
Quiche lorraine
45min
Mil hojas con crema de queso y duraznos
1 Std. 15 Min
Quiche lorraine
45min
Quiche Lorraine
1 Std. 20 Min
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1u.
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1u.
Strudel de manzana
1h 45min
Crema de cilantro
30 min