Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 140 克 無鹽烤花生
- 500 克 水, 加入100克冰塊備用
-
180
克 乾米線 ,泡軟,剪對半
veya 120 克 冬粉 (約2-3把),泡軟,剪對半 - 500 克 冷開水 ,加入100克冰塊備用
- 10 - 15 片 新鮮薄荷, 略微撕碎
- ½ 顆 紫洋蔥, 洗淨切絲
- 1 顆 越南青芒果, 去皮切絲
- 1 條 小黃瓜, 去籽切絲
- 125 克 萊姆汁
- 1 大匙 椰糖
- 60 克 米醋
- 2 根 新鮮檸檬香茅, 取白色部份,切薄片
- 2 根 新鮮紅辣椒, 去籽,切碎
- 3 片 泰國檸檬葉, 切條
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1839 kJ / 439 kcal
- Protein
- 9.639 g
- Karbonhidrat
- 84.141 g
- Yağ
- 10.632 g
- Lif
- 4.723 g