Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di capriolo marinata (vedere consigli)
- 50 g di grappa
- 20 g di farina tipo 00
- 350 g di pomodori pelati
-
100
g di brodo di carne
veya 100 g di acqua + ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1736 kJ / 415 kcal
- Protein
- 44.4 g
- Karbonhidrat
- 7.3 g
- Yağ
- 23.3 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coniglio in umido
1h 25min
Faraona ai funghi porcini
1 Std. 10 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25h 40min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4h 30min
Cinghiale in umido
1h 45min
Costine in umido
1 Std. 20 Min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 Std.
Cassoeula
1h 25min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min