Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di carne di capriolo marinata (vedere consigli)
- 50 g di grappa
- 20 g di farina tipo 00
- 350 g di pomodori pelati
-
100
g di brodo di carne
veya 100 g di acqua + ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1736 kJ / 415 kcal
- Protein
- 44.4 g
- Karbonhidrat
- 7.3 g
- Yağ
- 23.3 g
- Lif
- 0.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cinghiale in umido
1ωρ. 45 λεπτ.
Anatra all'arancia
1 Std. 35 Min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Ossobuco alla milanese
1h 10 min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20 min.
Ossibuchi agli asparagi
1h 30 min.
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Coda alla vaccinara
3h
Stufato di vitello
1h
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Keine Bewertungen
Trippa alla parmigiana
1h 20 min.
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4h 30min