Uyumlu sürümler
Pan di castagne in treccia con noci, mandorle e nocciole
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 300 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di farina di castagne
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale (a piacere)
Ripieno
- 70 g di gherigli di noci
- 70 g di mandorle pelate
- 70 g di nocciole, sgusciate e spellate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Karbonhidrat
- 67.9 g
- Yağ
- 24.9 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane ai cereali con i semi
3h 10 min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane con farina di mais
5h 5min
Gomasio
15min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pane rustico ai semi
1h 30min
Spighette al kamut
3h 55min
Grissini tricolore
2h 15min
Panini venostani
3h
Pane alle 4 farine (senza glutine)
2h 40min
Pane toscano con lievito madre
5hod.
Colomba classica
6u. 45min