Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta al vino
- 170 g di farina tipo 00
- 50 g di burro, a pezzi
- 15 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 50 g di vino bianco
Ripieno
- farina q.b.
- burro q.b.
- 25 g di mandorle pelate
- 25 g di gherigli di noci
- 25 g di nocciole sgusciate
- 50 g di fette biscottate, a pezzi
- 25 g di vino bianco
- 100 g di miele
- 50 g di pinoli sgusciati
- 25 g di uvetta
- 25 g di scorza di arancia candita
- 25 g di scorza di limone candita
- 5 g di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 906 kJ / 216.5 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 27.9 g
- Yağ
- 9.9 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crumiri
1 Std. 30 Min
Nadalin
6h 30min
Dado di carne
45min
Coppe di colomba all'ananas
2 Std. 20 Min
Zelten
2h 55min
Tegole al cacao con mandorle
12 Std. 30 Min
Risulegn (Biscotti mantovani al mais)
1h 35 min
Semifreddo nocciolato
8h 20min
Fiordilatte bolognese
9h 30min
Torta di rose
2h
Brutti ma buoni di Gavirate
1 Std. 55 Min
Torta sbrisolona
55 min