Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le glaçage chocolat
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 85 g d'eau
- 110 g de sucre en poudre
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 40 g de cacao en poudre non sucré
Le sorbet mandarine
- 450 g de mandarines, congelées en quartiers
- 70 g de sucre glace maison
-
1
c. à soupe de liqueur à l'orange, type Cointreau
veya 1 c. à soupe de Grand Marnier®
La crème glacée au chocolat
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 250 g de mascarpone
- 2 c. à café de cacao en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1891 kJ / 450 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 42.5 g
- Yağ
- 26.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bûche meringuée au citron
1 godz. 15 min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2 godz. 30 min
Bûche glacée exotique
3h 30min
Bûche tout chocolat
7h 20min
Bûche glacée litchi, griotte et pistache
12 Std.
Bûche salée au saumon
3 Std.
Clémentine farcie au crabe
20min
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Nid de Pâques
1h 45min
Bûche sorbet aux trois parfums
1h 20min
Bûche glacée
8u.
Bûche aux épices façon tatin
1 godz. 15 min