Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le sirop
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
- 25 g de rhum blanc
La pâte
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- farine de blé pour les moules
- 200 g de sucre en poudre
- le zeste d'une orange non traitée
- 6 œufs
- 300 g d'amandes en poudre
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
Le glaçage
- 200 g de sucre en poudre
- 60 g de rhum blanc
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2183.5 kJ / 522.2 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 47.7 g
- Yağ
- 31.3 g
- Lif
- 3.2 g
Alternatif tarifler
Gâteau nantais et glace au rhum
13 Std. 15 Min
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12h
Broyé du Poitou
1 godz. 15 min
Gâteau magique à la noix de coco
1h 30min
Pain de Gênes
1 godz.
Croustade aux pommes
50min
Fenetra de Toulouse
1h 30min
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2 godz.
Cheesecake à la vanille cuit
13 Std. 30 Min
Quatre-quarts aux poires
55min
Flan pâtissier
4h 25min
Clafoutis aux pommes et à la vanille
45 min