Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le sirop
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g d'eau
- 25 g de rhum blanc
La pâte
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- farine de blé pour les moules
- 200 g de sucre en poudre
- le zeste d'une orange non traitée
- 6 œufs
- 300 g d'amandes en poudre
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
Le glaçage
- 200 g de sucre en poudre
- 60 g de rhum blanc
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2183.5 kJ / 522.2 kcal
- Protein
- 8.4 g
- Karbonhidrat
- 47.7 g
- Yağ
- 31.3 g
- Lif
- 3.2 g
Alternatif tarifler
Flan pâtissier
4h 25min
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2 Std.
Gâteau chocolat-abricot
2 Std.
Amandine à la cerise
2 Std.
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Marquise au chocolat
2h 25min
Gâteau nantais et glace au rhum
13 godz. 15 min
Gâteau magique à la noix de coco
1 Std. 30 Min
Kouign-amann
2 Std. 15 Min
Gâteau "Petit Duc"
30 Min
Galette magique des Rois
3hod. 15min
Galette au beurre
1 Std.