Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g su
- 400 g kültür mantarı, dörde bölünmüş
- 20 g zeytinyağı
- tuz, damak tadına göre
- karabiber, damak tadına göre
- karışık taze ot, ince dilimlenmiş (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 245 g
- Kalori
- 1109.5 kJ / 264.2 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Karbonhidrat
- 0.7 g
- Yağ
- 21.7 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 6.3 g
- Sodyum
- 1149 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15 Min
Haşlanmış Patates
35min
Hafifçe Sotelenmiş Pırasa
Değerlendirme yok
Sotelenmiş Kabak
20 Min
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 Min
Sotelenmiş Karışık Sebzeler
30min
Sotelenmiş Biberler (100 g)
Değerlendirme yok
Sotelenmiş Havuç (400 g)
20 Min
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20 Min
Sotelenmiş Biberler (400 g)
25 Min
Karamelize Soğan (400-500 g)
25 Min
Peynirli Omlet
15 Min