Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3600 克 水
- 240 克 越式河粉 ,乾燥
- 150 克 新鮮綠豆芽
- 30 克 香菜 ,梗和葉分開
- 3 - 4 粒 整粒黑胡椒
- 1 粒 八角
-
2
克 肉桂棒 ,(1 小塊)
veya 桂皮 - 350 克 棒棒腿 ,(約3支)
- 30 克 紅蔥頭 ,去皮,剖半
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 30 - 40 克 魚露 ,依個人口味調整
- 1 顆 檸檬 ,切角,擠汁用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1713.1 kJ / 409.4 kcal
- Protein
- 22.4 g
- Karbonhidrat
- 58.3 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 5.8 g
- Sodyum
- 1804.4 mg