Cihazlar ve Aksesuarlar
Fermenteret rødbede dip
Hazırlık 20 dk
Toplam 25sa
660 g
Malzemeler
Iblødsætning
-
cashewnødder, rå (se tips)200 g
-
salt1 tsk
-
filtreret vand
Rødbede dip
-
rødbede skrællet og skåret i mindre stykker. (omkring 3 rødbeder)500 g
-
salt
-
ekstra jomfruolivenolie2 spsk
-
sort peber, stødt
-
fed hvidløg1
-
probiotika kapsel2
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 660 g
Sodyum
1741 mg
Protein
45 g
Kalori
6547 kJ /
1565 kcal
Yağ
116 g
Lif
21 g
Doymuş Yağ
20 g
Karbonhidrat
110 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Dips II
34 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Cremet broccolisauce
35 dk
Svampepaté
Değerlendirme yok
Artiskokdip med tofu
Değerlendirme yok
Pestohummus med soltørrede tomater
Değerlendirme yok
Den ultimative barbecue sauce
Değerlendirme yok
Mojo Sauce til skaldyr
Değerlendirme yok
Stærk ostedip
Değerlendirme yok
Vinaigrette med lime og coriander
Değerlendirme yok
Apple cider dressing
Değerlendirme yok
Caramelliseret balsamico reduktion
Değerlendirme yok
Yoghurt dressing
Değerlendirme yok
Karrydressing med appelsin
Değerlendirme yok