
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chocolate ganache filling
- 200 g dark chocolate broken into small pieces
- 100 g pouring (whipping) cream
Chocolate cake
- 120 g unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease
- 100 g plain flour plus extra to dust
- 3 Beurre Bosc pears ripe but firm, peeled, cored and cut into quarters
- 1 cinnamon quill
- 4 eggs separated
- 100 g sugar
- 120 g dark chocolate broken into small pieces
- 1 tsp baking powder
- 1 pinch sea salt
Poached pears
- 1000 g water
- 100 g white sugar
- 20 g lemon juice
- 1 tsp vanilla bean paste
- 200 g whipped cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 925.5 kcal / 3872.5 kJ
- Protein
- 12 g
- Yağ
- 55.9 g
- Karbonhidrat
- 95.6 g
- Lif
- 10.2 g
- Doymuş Yağ
- 32.8 g
- Sodyum
- 155.8 mg