Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de pelón, sin carozo
- 100 g de aceite de oliva
- 50 g de vinagre de vino blanco
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita pimienta molida
- 80 g de rúcula, solamente las hojas
-
1
de escarola, en trozos
veya 1 de lechuga iceberg - 1 pera, en rebanadas
- 50 g de almendras laminadas
- 30 g de queso parmesano, rallado o en láminas
- 30 g de arándanos rojos deshidratados, opcional
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1600 kJ / 381 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarta de jamón, queso y tomate
1h 10 min
Rabillo de ternera al chimichurri
2j
Soufflé de acelga y queso
35 Min
Muffins Mac and Cheese
1j
Champiñones rellenos
Değerlendirme yok
Buñuelos de acelga
45 Min
Salsa golf
25 godz. 10 min
Risotto
30 min
Bondiola con cremoso de batata
1j 20 menit
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1j 25 menit
Bondiola con salsa de vino tinto
1j
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 Std. 50 Min