
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pilzsauce
- 20 g Petersilie, frisch Blätter abgezupft
- 120 g Zwiebeln halbiert
- 20 g pflanzliches Öl
-
400
g Champignons, frisch in Scheiben (5 mm)
veya 400 g Waldpilze, frisch in Scheiben (5 mm) - 100 g Wasser
- 200 g Crème fraîche, 20 % Fettgehalt
- ½ TL Salz
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, gemahlen
-
40
g Bratensaucen-Paste
veya 2 geh. TL Gemüsebouillon Paste - 1 TL Zitronensaft
- 2 EL pflanzliches Öl zum Anbraten
- 600 - 800 g Schweinefilets am Stück
- 200 g Rahm
Schweinefilet und Fertigstellung
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- schwarzer Pfeffer, gemahlen zum Würzen
- 350 g Langkornreis
- 650 g Wasser
- 1 EL pflanzliches Öl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 988 kcal / 4135 kJ
- Protein
- 49 g
- Yağ
- 55 g
- Karbonhidrat
- 81 g
- Lif
- 3.2 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Sodyum
- 2004 mg