義式牛肝菌菇番紅花燉飯

義式牛肝菌菇番紅花燉飯

Değerlendirme yok
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 人份

Malzemeler

  • 紅蔥頭
    1 顆
  • 奶油
    40 克
  • 義大利米 烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)
    320 克
  • 白酒
    50 克
  • 高湯 (牛肉或蔬菜口味)
    700 克
  • 乾燥牛肝菌 (詳見要訣)
    150 克
  • 番紅花
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 帕瑪森起士粉
    40 克
  • 新鮮巴西利葉 裝飾用
    40 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Protein 21.5 g
Kalori 2468 kJ / 589 kcal
Yağ 12.9 g
Lif 6.9 g
Karbonhidrat 92.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...