Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 顆 紅蔥頭
- 40 克 奶油
- 320 克 義大利米, 烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)
- 50 克 白酒
- 700 克 高湯 (牛肉或蔬菜口味)
- 150 克 乾燥牛肝菌 (詳見要訣)
- 1 茶匙 番紅花
- 1 茶匙 鹽
- 40 克 帕瑪森起士粉
- 40 克 新鮮巴西利葉, 裝飾用
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2468 kJ / 589 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Karbonhidrat
- 92.7 g
- Yağ
- 12.9 g
- Lif
- 6.9 g