Cihazlar ve Aksesuarlar
義式牛肝菌菇番紅花燉飯
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
紅蔥頭1 顆
-
奶油40 克
-
義大利米 烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)320 克
-
白酒50 克
-
高湯 (牛肉或蔬菜口味)700 克
-
乾燥牛肝菌 (詳見要訣)150 克
-
番紅花1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
帕瑪森起士粉40 克
-
新鮮巴西利葉 裝飾用40 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
21.5 g
Kalori
2468 kJ /
589 kcal
Yağ
12.9 g
Lif
6.9 g
Karbonhidrat
92.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Pepe義大利廚房
10 Tarif
Tayvan
Tayvan