Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
番茄奶油烤茴香
- 500 克 茴香 ,切去根部,一切四
- 100 克 帕玛森奶酪 ,切约3厘米块
- 50 克 京葱 ,切段
- 70 克 洋葱 ,一切四
- 50 克 特级初榨橄榄油
- 50 克 西芹 ,切约3厘米段
- 100 克 胡萝卜 ,切约3厘米段
-
500
克 番茄 ,切块
veya 500 克 罐头番茄 - 2 - 3 克 盐
- 3 小撮 黑胡椒粉
- 1 小撮 糖
- 150 克 蔬菜高汤
- 橄榄油 ,涂抹用
- 50 克 稀奶油
- 100 克 带皮火鸡鸡胸肉 ,鸡胸肉火腿片
蔬菜浓汤配煎面包块
- 2 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
- 1550 克 水
- 2 枝 新鲜欧芹
- 500 克 生菜 ,切约4厘米片
- 1 瓣 蒜头
- 30 克 橄榄油
- 100 克 番茄
-
150
克 稀奶油
veya 150 克 奶油乳酪 - 50 克 烤面包丁
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 796 kJ / 190.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 11.4 g
- Yağ
- 13.3 g
- Doymuş Yağ
- 4 g
- Lif
- 3.1 g
- Sodyum
- 401.4 mg