Cihazlar ve Aksesuarlar
Dampet laks og grøntsager med gule ris
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
1 portion
Malzemeler
-
forårsløg skåret i stykker1
-
courgette skåret i tynde skiver55 gram
-
cherrytomater skåret i to10
-
laksefilet, frisk, med eller uden skind (ca. 1 filet)150 - 200 gram
-
salt til smag
-
sort peber, stødt til smag
-
citronsaft½ tsk
-
citron skåret i tynde skiver¼
-
vand1 liter
-
ris, langkornet55 gram
-
15 gram tranebær, tørrederosiner15 gram
-
kanelstang½
-
kardemommekapsel, hel1
-
salt⅛ tsk
-
gurkemeje, stødt¼ tsk
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1831 mg
Protein
46 g
Kalori
2749 kJ /
657 kcal
Yağ
23 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
4 g
Karbonhidrat
68 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Madlavning for én person
8 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Hawaiiansk Poke Bowl
45 dk
Stegte nudler med rejer
Değerlendirme yok
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Değerlendirme yok
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1sa 15 dk
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Değerlendirme yok
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Değerlendirme yok
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Değerlendirme yok
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Değerlendirme yok
Havbras med krydderolie
Değerlendirme yok
Laks med grøntsagssovs
Değerlendirme yok
Burger af havtaske og laks
Değerlendirme yok
Fiskeburger
Değerlendirme yok