Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di zucchero
- 120 g di spumante + q.b
- 3 tuorli
- 4 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 150 g di pandoro
- 60 g di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1203.8 kJ / 287.7 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 28.2 g
- Yağ
- 16.9 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 75.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta Choux
2 Std.
Budino al cocco brasiliano
1 Std. 30 Min
Maccheroni alla chitarra
50min
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Bignè all'amarena
3h
Oranais all'albicocca
1h 35 min
Bougatsa greca miele e pistacchi
4 godz.
Semifreddo alla crema al Whisky
5 Std. 30 Min
Bicchierini di cassata
30 Min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10min
Crostata di zucca (di Erica Liverani)
1h 40min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30min