Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di zucchero
- 120 g di spumante + q.b
- 3 tuorli
- 4 g di gelatina in fogli, ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 150 g di pandoro
- 60 g di ciliegie sotto spirito snocciolate + q.b
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1203.8 kJ / 287.7 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 28.2 g
- Yağ
- 16.9 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 75.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pasticcera
15 Min
Pasta Choux
2h
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Cassata di Sulmona
3 Std. 30 Min
Torta del cardinale
3 Std. 30 Min
Éclaires al cioccolato
4u. 50min
Filetto in crosta di patate
2h 15min
Isadora ubriaca alle noci
3 Std.
Panettone farcito
6 Std. 45 Min
Zuccotto gelato
12h
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7h
Torta al cioccolato con profiteroles
21h